25
Augustus

XXL 33+JubileumParty

 Het 5-jarig jubileumsfeest!

Met een Silent Disko XL (2 verschillende DJ’s) in een tent op de binnenplaats, met Uptempo Beats in Barak Z en de beste dansbare hits in de grote Reversezaal. Meerdere overdekte terrassen, acts, foto’s maken in het fotohokje. Houd deze facebookpagina in de gaten voor meer details die later volgen. Het wordt een XXL Party omdat we 5 jaar bestaan! Bestel je tickets op tijd, want de tickets zijn altijd van te voren uitverkocht. Tickets zijn vanaf 15 euro (incl fee) als early bird te koop en normale tickets zijn 17,50 euro incl ticketfee. Te koop via 33plusparty en rechtstreeks via: Tickets XXL 33+Jubileum Party. Houdt ook de Facebookpagina in de gaten : Facebook XXL 33+ JubileumParty

22

September

33 Plus Party

Het leukste dansfeest voor 30’ers, 40’ers en 50’ers

33PlusParty (voorheen 40PlusParty) is een Utrechts initiatief van Mattheus Bleijenberg van Dixo Balthazar. Het is het gezelligste dansfeest voor 30ers, 40ers en 50ers van Nederland. Met muziek van de jaren 70 tot aan de modernste dansbare platen uit de huidige top 40. Op de mooiste monumentale locaties, waaronder Fort Vechten in Bunnik. De DJ’s werken samen met verschillende artiesten zoals Saxofonist Sander Loog, Miklos Furst, percussionist Edson Gomes, DragQueens, zangeres Meike van der Veer en masseurs op de dansvloer. De feesten zijn laagdrempelig, betaalbaar en meestal in de voorverkoop uitverkocht. Verzoekjes zijn welkom en worden vaak gedraaid. Waar je alleen heen kunt gaan, als single of als groepje.

5

Oktober

FORT Oktoberfest

Vullen, die pullen!

FORT Oktoberfest draait maar om één ding: FEEST. Bourgondisch van het leven genieten, tezamen met onze dirndl dames, jouw leukste collega’s of jouw gezellige team!? Laat de glazen klinken en de muziek het feest maar aanzwengelen!

Houdt de website van FORT Oktoberfest 2018 in de gaten voor meer informatie en tickets.

6

Oktober

HRFST Festival

Diepe bassen, Donkere bieren

Zodra de dagen korter worden, begin je het te voelen…  De herfst komt eraan! De tijd waarin de bladeren vallen, lange mouwen weer uit de kast mogen en de periode dat donkere bieren gebrouwen worden. Maar niet voordat je genoten hebt van die heerlijke laatste nazomer zonnestralen in combinatie met de diepste bassen, donkere bieren en het lekkerste soulfood. Op HRFST komt het allemaal samen.

Houdt de website in de gaten voor meer informatie en start ticketverkoop.

27

Oktober

Nacht van de Nacht

Ontdek de nacht

Laat het donker donker en ontdek hoe mooi de nacht is tijdens de Nacht van de Nacht. De Nacht van de Nacht is een jaarlijks evenement georganiseerd door de Natuur- en Milieufederaties. Tijdens de Nacht van de Nacht worden er door het hele land honderden evenementen georganiseerd in het donker en doven honderden bedrijven en gemeenten lichten van gebouwen en reclameverlichting. Ook Fort bij Vechten doet weer mee! Dit jaar wordt de Nacht van de Nacht voor de 14e keer georganiseerd op zaterdag 27 oktober 2018.

Houdt de website in de gaten voor meer informatie en start van de aanmelding.