5

Oktober

FORT Oktoberfest

Vullen, die pullen!

FORT Oktoberfest draait maar om één ding: FEEST. Bourgondisch van het leven genieten, tezamen met onze dirndl dames, jouw leukste collega’s of jouw gezellige team!? Laat de glazen klinken en de muziek het feest maar aanzwengelen!

Houdt de website van FORT Oktoberfest 2018 in de gaten voor meer informatie en tickets.

6

Oktober

HRFST Festival

Diepe bassen, Donkere bieren

Zodra de dagen korter worden, begin je het te voelen…  De herfst komt eraan! De tijd waarin de bladeren vallen, lange mouwen weer uit de kast mogen en de periode dat donkere bieren gebrouwen worden. Maar niet voordat je genoten hebt van die heerlijke laatste nazomer zonnestralen in combinatie met de diepste bassen, donkere bieren en het lekkerste soulfood. Op HRFST komt het allemaal samen.

Houdt de website in de gaten voor meer informatie en start ticketverkoop.

27

Oktober

Nacht van de Nacht

Ontdek de nacht

Laat het donker donker en ontdek hoe mooi de nacht is tijdens de Nacht van de Nacht. De Nacht van de Nacht is een jaarlijks evenement georganiseerd door de Natuur- en Milieufederaties. Tijdens de Nacht van de Nacht worden er door het hele land honderden evenementen georganiseerd in het donker en doven honderden bedrijven en gemeenten lichten van gebouwen en reclameverlichting. Ook Fort bij Vechten doet weer mee! Dit jaar wordt de Nacht van de Nacht voor de 14e keer georganiseerd op zaterdag 27 oktober 2018.

Houdt de website in de gaten voor meer informatie en start van de aanmelding.