Romantisch decor voor jullie huwelijk

Fort bij Vechten is een romantische locatie om te trouwen. Jaarlijks kiezen veel nieuwe bruidsparen om hun trouwfeest op het fort te vieren. Je kunt kiezen voor een compleet verzorgde dag met burgerlijk huwelijk, receptie, feest en fotoreportage. Idyllischer dan trouwen op een fort kan haast niet. De oude gebouwen, het groen, het bootje op de gracht en de vele romantische plekjes zijn ideaal voor een bruidsreportage. Een prachtige dag met de trouwceremonie in een sfeervol gebouw of buiten met uitzicht op het water en daarna de receptie en een spetterend feest.

Trouwen op een fort

Het fort beschikt over meerdere sfeervolle ruimtes waarin de trouwplechtigheid, het diner en het feest plaats kunnen vinden. Ook biedt het fort een prachtig decor voor fotorapportages en meerdere activiteiten ter vermaak van de gasten. Neem contact met ons op voor een voorstel op maat of om één van de ruimtes te bezichtigen.

Mogelijkheden

  • Fotoshoot op het fort
  • Buitenceremonie
  • Stap in het huwelijksbootje
  • Diverse arrangementen voor lunch, diner, borrel en feest
  • Activiteiten voor gasten

Contact

Willen jullie trouwen op Fort bij Vechten en zijn jullie benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of om een reservering te maken.


Informatiebrochure

In onze informatiebrochure vind je een overzicht van alle ruimtes, arrangementen en activiteiten.