19

Januari

33 Plus party

Het leukste dansfeest voor 30’ers, 40’ers en 50’ers

Op zaterdag 19 januari is de 33Plus XL-Party weer voor een groot feest in Fort bij Vechten. Dit keer met Gast DJ Shanto (Nataraj) en een heerlijke mix van DeepHouse in Barak Z. En in de grote feestzaal, de Reversezaal de danshits door de jaren heen op twee dansvloeren. Daar is ook een overdekt terras. Bestel je tickets op tijd, meestal zijn de tickets 2 weken van te voren uitverkocht. Tickets zijn vanaf 10 euro als early bird te koop en normale tickets zijn 12,50 euro incl. ticketfee.

Te koop via www.33plusparty.nl en rechtstreeks via deze link.

16

Februari

33 Plus party

Het leukste feest voor 30’ers, 40’ers en 50’ers

Op zaterdag 16 februari komt de 33Plus XL-Party weer voor een  feest op Fort bij Vechten. Dit keer met 2 bijzondere DJ’s in de HouseBarak: DJ WESDEX EN CLAUDIA CONRADO. Als duo en solo draaiden ze al op de grote festivals en bekende clubs, zoals Amsterdam Dance Event, Dancevalley, Mysteryland, Edit Festival, Paradiso, Melkweg. Maar ook in het buitenland, zoals in Italië, Amerika en India. En in de grote feestzaal, de Reversezaal de danshits door de jaren heen op twee dansvloeren. Daar is ook weer een overdekt terras en een heerlijk haardvuur. Bestel je tickets op tijd via www.33plusparty.nl of rechtstreeks via deze link.

23

Maart

33 Plus party

Het leukste feest voor 30’ers, 40’ers en 50’ers

Op zaterdag 23 maart is de 33PlusXLParty weer in het monumentale Fort Vechten. In de Reversezaal de beste danshits door de jaren heen. En in Barak Z de SILENT DISKO met 3 DJ’s en 3 verschillende muziekstijlen. Je kunt zelf schakelen tussen de kanalen. Tickets vanaf €10 te koop. Koop ze op tijd! De feestjes zijn bijna altijd van te voren uitverkocht. Tijd: van 21 – 2 uur.  Bestel je tickets op tijd via www.33plusparty.nl of rechtstreeks via deze link.

13

April

33 Plus party

Het leukste feest voor 30’ers, 40’ers en 50’ers

Op zaterdag 13 april is de 33PlusXLParty weer in het monumentale Fort Vechten. In de Reversezaal de beste danshits door de jaren heen in 2 chambree’s. En in Barak Z de uptempo beats van de jaren 80 tot nu. Tickets zijn vanaf €10 te koop. Koop ze op tijd! De feestjes zijn bijna altijd van te voren uitverkocht. Tijd: van 21 – 2 uur.  Bestel je tickets op tijd via www.33plusparty.nl of rechtstreeks via deze link.

11 & 12

Mei

Geheime Liefde

ONTDEK * FEEST * DANS * GENIET

Psst… ontrafel jij alle geheimen van het fort? 

Geheime Liefde begeleidt ons opnieuw richting muzikale virtuozen, prikkelt de verbeelding en doet ons verlangen naar al het moois de lente te bieden heeft. Wat de invulling van het festivalavontuur gaat zijn, blijft een mysterie… Wel kunnen we je alvast verklappen dat de oude bunkers, verlaten tunnels en verstopte grasveldjes van Fort bij Vechten het decor is waar nieuw muzikaal talent de ruimte krijgt om ontdekt te worden en waar gevestigde namen doen genieten.

5

Oktober

HRFST festival

Diepe bassen & donkere bossen

Verwelkom het meest kleurrijke seizoen onder het genot van knisperende haardvuren, de heerlijkste speciaal bieren en het fijnste gezelschap!

Terwijl de nazomer zon langzaam onder gaat tussen de bunkers van Fort bij Vechten, warmen we op in ’t Jagershuis met de fijnste tech house, begeven we ons naar ’t Vossenhol voor stevige techno of kruipen we door de Paddenstoelengrot op weg naar een flinke portie disco&funk.

26 

Oktober

Nacht van de Nacht

Ontdek de nacht

Laat het donker donker en ontdek hoe mooi de nacht is tijdens de Nacht van de Nacht.

De Nacht van de Nacht is een jaarlijks evenement georganiseerd door de Natuur- en Milieufederaties. Tijdens de Nacht van de Nacht worden er door het hele land honderden evenementen georganiseerd in het donker en doven honderden bedrijven en gemeenten lichten van gebouwen en reclameverlichting. Dit jaar wordt de Nacht van de Nacht voor de 14e keer georganiseerd op zaterdag 26 oktober 2019.

Fort bij Vechten doet hier uiteraard ook weer aan mee!

Kijk voor meer informatie op: www.nachtvandenacht.nl.