18

April

33 Plus party

Het leukste feest voor 30’ers, 40’ers en 50’ers

Op zaterdag 18 april komt de 33Plus XL-Party weer voor een  feest op Fort bij Vechten. Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op www.33plusparty.nl.

9 & 10

Mei

Geheime Liefde

ONTDEK * FEEST * DANS * GENIET

Psst… ontrafel jij alle geheimen van het fort? 

Geheime Liefde begeleidt ons opnieuw richting muzikale virtuozen, prikkelt de verbeelding en doet ons verlangen naar al het moois de lente te bieden heeft. Wat de invulling van het festivalavontuur gaat zijn, blijft een mysterie… Wel kunnen we je alvast verklappen dat de oude bunkers, verlaten tunnels en verstopte grasveldjes van Fort bij Vechten het decor is waar nieuw muzikaal talent de ruimte krijgt om ontdekt te worden en waar gevestigde namen doen genieten.

16

Mei

33 Plus party

Het leukste feest voor 30’ers, 40’ers en 50’ers

Op zaterdag 16 mei komt de 33Plus XL-Party weer voor een  feest op Fort bij Vechten. Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op www.33plusparty.nl.

25 

Juli

Crazy Wonderland 2020

Crazy Wonderland Festival vindt in 2020 natuurlijk ook weer plaats! Het festival strijkt op zaterdag 25 juli neer op Fort Vechten in Bunnik/ Utrecht. Een nieuwe locatie die de vorige zal overtreffen! Op deze pagina vind je de informatie die tot nu toe bekend is gemaakt.

Line-up

De line-up laat nog even op zich wachten, maar we weten wel al dat er zeven stages zullen zijn. Het festival biedt super veel genres aan! Denk aan de genres house, tribal, techhouse, techno, hardstyle, freestyle, drum and bass, oldskool, edm, trance en early rave.

3

Oktober

HRFST festival

Diepe bassen & donkere bossen

Verwelkom het meest kleurrijke seizoen onder het genot van knisperende haardvuren, de heerlijkste speciaal bieren en het fijnste gezelschap!

Terwijl de nazomer zon langzaam onder gaat tussen de bunkers van Fort bij Vechten, warmen we op in ’t Jagershuis met de fijnste tech house, begeven we ons naar ’t Vossenhol voor stevige techno of kruipen we door de Paddenstoelengrot op weg naar een flinke portie disco&funk.

24 

Oktober

Nacht van de Nacht

Ontdek de nacht

Laat het donker donker en ontdek hoe mooi de nacht is tijdens de Nacht van de Nacht.

De Nacht van de Nacht is een jaarlijks evenement georganiseerd door de Natuur- en Milieufederaties. Tijdens de Nacht van de Nacht worden er door het hele land honderden evenementen georganiseerd in het donker en doven honderden bedrijven en gemeenten lichten van gebouwen en reclameverlichting. Dit jaar wordt de Nacht van de Nacht voor de 15e keer georganiseerd op 24 oktober 2020.

Fort bij Vechten doet hier uiteraard ook weer aan mee!

Kijk voor meer informatie op: www.nachtvandenacht.nl.

31

Oktober

Utrechtse Waterlinie wandeltocht

Uniek wandelevenement

Op 31 oktober 2020 gaat de allereerste Utrechtse Waterlinie Wandeltocht van start.

Een uniek wandelevenement langs Nederlands historisch erfgoed met fraaie forten en groen landschap. Je start in de middag en finisht in de avond. Vanaf Utrecht Centraal Station loop je langs de Vecht de stad uit en leidt de route je door het waterlinielandschap. Je loopt langs 14 Utrechtse forten die onderdeel zijn van de Nieuwe Hollandse Waterlinie, die genomineerd is voor UNESCO werelderfgoed. Een van Nederlands best bewaarde geheimen!

Klik hier voor meer informatie.

Evenementen 2021

Voor aankomend seizoen staan er een aantal evenementen in de agenda, maar zal het afhankelijk zijn van covid-19 wat hier wel/niet van kan doorgaan. Zodra meer bekend zal dit via onze website gedeeld worden.