Fortactiviteiten

Wilt u uw deelnemers iets extra’s bieden en uw evenement tot een onvergetelijke ervaring maken? Denk dan eens aan onze fortactiviteiten. We hebben voor elk wat wils, van actief tot creatief. Geniet buiten van de natuur op het fort of ontdek het verhaal van de waterlinies met een rondleiding of een bezoek aan het Waterliniemuseum.

Waterliniemuseum

In het Waterliniemuseum kom je in een ontdekkingstocht van alles te weten over de waterlinies. Mensen uit verschillende tijden nemen je mee in hun belevenissen en je kunt zelf van alles doen en beleven. Kom bijvoorbeeld zelf de sluizen opendraaien op onze maquette van de Nieuwe Holandse Waterlinie of maak een parachutesprong over de waterlinies met behulp van een VR-bril.

Rondleidingen

Vanuit het Waterliniemuseum worden er rondleidingen georganiseerd over het terrein van Fort bij Vechten. Onze gidsen nemen u mee naar verborgen plekken en vertellen over de geschiedenis en de geheimen van het fort. Groepen kunnen één of meerdere gidsen reserveren om samen met hen het fort te ontdekken.

Fort Events

Samen met Fort Events verzorgen we al jaren bedrijfsuitjes en teambuildingsdagen. Als opdrachtgever kunt u mede bepalen wat het centrale thema van de dag wordt. Een geweldige buitenbeleving, boordevol met activiteiten. Uw gezelschap ontvangen we op het karaktervolle fort voor een teambuilding, een Fort Escape of outdoor activiteiten.

Duckcity

Je kunt een evenement op Fort bij Vechten ook combineren met een leuke 2cv rally. Huur voor 1 tot 200 personen één of meerdere eendjes en ga op avontuur. De rally kan gecombineerd worden met verschillende spellen, zoals Eendenborden of Wie is de eend? Huur een Eendje met of zonder spel en ga op avontuur.

Contact

Wil je meerdere activiteiten combineren? Dan is het Fort All-in uitje wellicht interessant voor je. Neem contact met ons op voor een programma op maat.

 

Brochure

Met het Fort All-in uitje stel je zelf een dagvullend programma samen vanaf €88,50 per persoon. Bekijk onze brochure voor meer informatie.