Vanaf 25 september

Maatregelen

Goed nieuws: je bent van harte welkom bij Fort bij Vechten! Maar wat mag en kan er allemaal? Hieronder vindt je alle vragen én antwoorden. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op en onze medewerkers helpen u graag verder!

Goed nieuws: de maatregelen worden per 25 september versoepeld door de overheid. Lees hier welke maatregelen er vanaf 25 september nog van toepassing zijn.

NEEM CONTACT OP

Wanneer is Fort bij Vechten geopend?
Bekijk de actuele openingstijden onderaan deze website.

Aan welke richtlijnen moet ik mij houden?
Door de overheid en het RIVM zijn regels opgesteld die wij hanteren op de locatie. Als je het pand betreedt ga je ermee akkoord dat je jezelf houdt aan deze regels.

Voor de Brasserie gelden op dit moment de volgende regels:
– Was regelmatig je handen
– Heeft u klachten? Blijf thuis en laat je direct testen
– De 1,5 meter afstand vervalt
– Wij hanteren geen maximum aantal gasten meer
– Toon bij binnenkomst een coronabewijs
– Betaal zoveel mogelijk contactloos

Het complete overzicht van alle geldende voorwaarden vind je hier.

Hoe controleren jullie het coronabewijs?
Je kunt een coronabewijs; vaccinatiebewijs, herstelbewijs of testbewijs tonen middels de CoronaCheck-app.

Kan ik reserveren?
Reserveren is online niet mogelijk. We willen je vragen om bij je bezoek aan het fort bij onze brasserie (in Barak X) langs te lopen om te bekijken hoe laat er een plekje vrij is.

Hoe gaan jullie om met de hygiëne van jullie medewerkers?
We passen de maximale bedrijfshygiëne toe, indien gewenst kun je bij een van onze medewerkers inzage in de logboeken vragen. Daarnaast is ons team voorzien van hygiënische hulpmiddelen (zoals handschoenen voor het keukenteam), wassen zij elke 30 minuten hun handen en worden de tafels, stoelen en menukaart gereinigd wanneer een gast weggaat.

Welke hygiëneregels gelden er voor gasten?
We verzoeken jou om bij de entree en bij een toiletbezoek je handen te wassen/desinfecteren met de daarvoor beschikbaar gestelde middelen en contactloos te betalen (pin credit card of mobiel).

Hoe weten jullie of jullie werknemers gezond zijn?
Voor onze medewerkers geldt dat wanneer zij klachten hebben, zij zich laten testen en/of thuisblijven.

Hoe weten jullie of alle gasten gezond zijn?
Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en vragen onze gasten dit ook doen. Een van deze maatregelen is: thuisblijven bij klachten.

Ik wil met collega’s vergaderen, kan dat?
Het is mogelijk om voor vergaderingen of bijeenkomsten bij ons af te spreken. Het is uiteraard van belang dat iedere deelnemer zich aan de geldende basisregels houdt.

Hoe gaan jullie om met de hygiëne van de ruimtes?
Meerdere keren per dag worden alle tafels, stoelen en andere oppervlaktes gereinigd. Daarnaast staan er in elke ruimte genoeg handgelflacons en worden de prullenbakken meerdere keren per dag geleegd.

Ik wil een (bedrijfs)evenement of uitje organiseren, kan dat?
Wat leuk dat je iets wil organiseren! We helpen je hier graag bij, neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hanteren jullie een maximaal aantal gasten?
Op dit moment mogen wij nog 75% van de capaciteit benutten. Houd er wel rekening mee dat alle bezoekers bij binnenkomst een goedgekeurd toegangsbewijs moeten kunnen tonen. Van belang is dat de organisator van het evenement verantwoordelijk is voor het doen of toezien op de toegangscontrole.

Welke toegangsbewijzen zijn mogelijk?
Deze lopen we graag persoonlijk met u door, maar u kunt hierbij denken aan de De Corona-check-app van de overheid of een testbewijs via testenvoortoegang.org.