FORT BIJ VECHTEN

Maatregelen

Goed nieuws: je bent van harte welkom bij Fort bij Vechten! Maar wat mag en kan er allemaal? Hieronder vindt je alle vragen én antwoorden. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op en onze medewerkers helpen u graag verder!

NEEM CONTACT OP
Ruimtes Fort bij Vechten

Wanneer is Fort bij Vechten geopend?
Bekijk de actuele openingstijden onderaan deze website.

Aan welke richtlijnen moet ik mij houden?
Door de overheid en het RIVM zijn regels opgesteld die wij hanteren op de locatie. Als je het pand betreedt ga je ermee akkoord dat je jezelf houdt aan deze regels.

Voor de Brasserie gelden op dit moment de volgende regels:
– Reserveren is verplicht en kan aan de deur.
– Maximaal 2 personen aan een tafel op 1,5 meter afstand met uitzondering van kinderen tot 12 jaar en grotere huishoudens
– Er vindt een gezondheidscheck en registratie plaats.
– Blijf zoveel mogelijk zitten. Verplaats jezelf niet onnodig.
– Betaal zoveel mogelijk contactloos.
– De basisregels blijven gelden, zoals 1.5 meter afstand en het dragen van een mondkapje binnen.

Het complete overzicht van alle geldende voorwaarden vind je hier.

Moet ik mijzelf registreren voorafgaand aan het bezoek?
Ja, het is voor iedere gast verplicht om zich te registeren. We vragen je om van te voren een digitale vragenlijst in te vullen.

Hoe gaan jullie om met de 1,5 meter afstand?
We hebben met looplijnen aangegeven waar je mag lopen. Daarnaast vragen wij je om 1,5 meter afstand aan te houden tot andere gasten en onze medewerkers, ook als je in de wachtrij staat bij de entree. Ons team mag binnen de 1,5 meter aan jouw tafel bestellingen opnemen, uitserveren en afruimen.

Hoe zorgen jullie dat er niet te veel mensen aanwezig zijn?
Wij werken met een beperkt aantal beschikbare tafels. Uiteraard zorgen we hierbij dat je 1,5 meter afstand kunt houden. Wanneer al onze beschikbare tafels bezet zijn, nemen wij geen reserveringen meer aan.

Kan ik reserveren?
Reserveren is online niet mogelijk. We willen je vragen om bij je bezoek aan het fort bij onze brasserie (in Barak X) langs te lopen om te bekijken hoe laat er een plekje vrij is. Voor elke reservering wordt een tafel binnen en een tafel op ons terras vrijgehouden. Bij aankomst kun je aangeven waar je wenst plaats te nemen.

Kan ik een plek op het terras reserveren?
Voor elke reservering wordt een tafel binnen en een tafel op ons terras vrijgehouden. Bij aankomst kun je aangeven waar je wenst plaats te nemen.

Met hoeveel personen kan ik reserveren?
Op dit moment mag je voor één huishouden reserveren of voor maximaal vier personen per tafel.

Hoe gaan jullie om met de hygiëne van jullie medewerkers?
We passen de maximale bedrijfshygiëne toe, indien gewenst kun je bij een van onze medewerkers inzage in de logboeken vragen. Daarnaast is ons team voorzien van hygiënische hulpmiddelen (zoals handschoenen voor het keukenteam), wassen zij elke 30 minuten hun handen en worden de tafels, stoelen en menukaart gereinigd wanneer een gast weggaat.

Welke hygiëneregels gelden er voor gasten?
We verzoeken jou om bij de entree en bij een toiletbezoek je handen te wassen/desinfecteren met de daarvoor beschikbaar gestelde middelen en contactloos te betalen (pin credit card of mobiel).

Kan ik gebruik maken van de toiletten?
Jazeker, alle toiletten zijn geopend. Ze worden vaker schoongemaakt. Naar en van het toiletbezoek is het verplicht een mondkapje te dragen.

Hoe weten jullie of jullie werknemers gezond zijn?
Voor onze medewerkers geldt dat wanneer zij klachten hebben, zij zich laten testen en/of thuisblijven.

Hoe weten jullie of alle gasten gezond zijn?
Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en vragen onze gasten dit ook doen. Een van deze maatregelen is: thuisblijven bij klachten. Daarnaast vragen wij iedere gast om de digitale gezondheidscheck in te vullen voorafgaand aan het bezoek.

Is het dragen van een mondkapje verplicht?
het dragen van een mondkapje is een van de basisregels. Als je je binnen ons pand verplaatst is het dragen van een mondkapje verplicht. Zodra je aan een tafel zit is het niet nodig om een mondkapje te dragen.

Ik wil met collega’s vergaderen, kan dat?
Het is weer mogelijk om voor noodzakelijke vergaderingen of bijeenkomsten bij ons af te spreken. Bekijk hier de geldende voorwaarden. Het is uiteraard van belang dat iedere deelnemer zich aan de geldende basisregels houdt.

Met hoeveel personen kan ik zakelijk bij jullie afspreken?
Het is mogelijk om met maximaal 50 personen bij ons binnen af te spreken als er wordt voldaan aan de voorwaarden die hier terug te lezen zijn.

Hoe gaan jullie om met de hygiëne van de ruimtes?
Meerdere keren per dag worden alle tafels, stoelen en andere oppervlaktes gereinigd. Daarnaast staan er in elke ruimte genoeg handgelflacons en worden de bijbehorende prullenbakken meerdere keren per dag geleegd.

Ik wil alvast een (bedrijfs)evenement of uitje organiseren, kan dat?
Wat leuk dat je iets wil organiseren. We helpen je hier graag bij en plaatsen graag een optie in de agenda. Omdat we op dit moment niet exact weten welke voorwaarden er op het moment van het evenement van kracht zijn bekijken we t.z.t. samen naar de mogelijkheden.

Bedankt voor je aanvraag! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
ER IS EEN FOUT OPGETREDEN BIJ HET VERSTUREN VAN HET BERICHT. PROBEER LATER NOG EEN KEER.

Bezoekadres
Fort bij Vechten
Achterdijk 12
3981 HB Bunnik

030-6565285
[email protected]

Routebeschrijving

Postadres
Fort bij Vechten
Marsdijk 2
3981 HE Bunnik