FORT BIJ VECHTEN

Bezoek ons

Fort bij Vechten, gelegen in de Nieuwe Hollandse Waterlinie nabij Bunnik, is een bijzondere locatie voor evenementen en uitjes vanwege de unieke combinatie van cultuur, geschiedenis en natuur. Het fort is goed bereikbaar vanaf de A12, ligt centraal in Nederland en biedt uitgebreide mogelijkheden voor formele en informele bijeenkomsten.

LOCATIE BEZICHTIGEN

Brasserie

MEER INFO

Museum

MEER INFO

Actief

MEER INFO

Historie

MEER INFO

Agenda

MEER INFO

BEZOEK

Brasserie

Op en rond het fort kun je van alles doen! Van geweldige activiteiten tot een mooi museumbezoek. Bezoek de brasserie voor een gezellige pitstop of om de dag goed af te sluiten. Hier ben je de gehele dag welkom voor een kopje koffie met gebak, lekkere lunch of gezellige borrel. Onze gerechten zijn gebaseerd op de Italiaanse keuken en we gebruiken altijd verse, lokale producten. Bon appetit!

Meer informatie
NEEM CONTACT OP

BEZOEK

Route

Fort bij Vechten is goed bereikbaar via auto en openbaar vervoer. Ook beschikken we over een grote parkeerplaats. Benieuwd hoe je Fort bij Vechten bereikt met de auto, met een touringcar, met de fiets of met het openbaar vervoer? Wij hebben de route alvast voor je uitgestippeld.

Meer informatie
NEEM CONTACT OP

BEZOEK

Museum

Op het terrein van het fort vind je het Waterlinie Museum. Hier ontdek je aan de hand van verschillende rondleidingen en tentoonstellingen alles over het fort en de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Het museum is van alle gemakken voorzien en dankzij interactieve elementen en speciale kindertentoonstellingen ook heel leuk voor de kids.

Meer informatie
NEEM CONTACT OP

BEZOEK

Actief: wandelen en fietsen

Fort bij Vechten is de perfecte uitvalsbasis voor een geweldige fiets- of wandeltocht. Gebruik het fort als startpunt of als prachtige locatie om tussendoor even te stoppen en te genieten. Wij hebben een aantal mooie routes voor je op een rijtje gezet!

Meer informatie
NEEM CONTACT OP

BEZOEK

Historie

Fort bij Vechten is het op één na grootste fort van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Het is gebouwd tussen 1867 en 1870, bevindt zich in regio Utrecht en kent een rijke historie. Benieuwd naar de geschiedenis van de Nederlandse forten en in het bijzonder Fort bij Vechten? Lees dan snel verder!

Meer informatie
NEEM CONTACT OP

BEZOEK

Agenda

Op het terrein van het fort worden vaak mooie evenementen georganiseerd. Van gehele festivals tot vooraf georganiseerde wandeltochten in de regio van het fort. Bekijk snel wat er de komende periode op de planning staat en plan jouw fortbezoek!

Meer informatie
NEEM CONTACT OP