Trouwen

Fort bij Vechten is een romantische locatie om te trouwen. Jaarlijks kiezen veel nieuwe bruidsparen om hun trouwfeest op het fort te vieren. Je kunt kiezen voor een compleet verzorgde dag met burgerlijk huwelijk, receptie, feest en fotoreportage. Idyllischer dan trouwen op een fort kan haast niet. De oude gebouwen, het groen, het bootje op de gracht en de vele romantische plekjes zijn ideaal voor een bruidsreportage. Een prachtige dag met de trouwceremonie in een sfeervol gebouw of buiten met uitzicht op het water en daarna de receptie en een spetterend feest.

BEKIJK MOGELIJKHEDEN
BEKIJK ONZE RUIMTES

Locatie

MEER INFO

Ceremonie

MEER INFO

Babsen

MEER INFO

TROUWEN

Trouwlocatie

Het fort beschikt over een sfeervolle locatie waar de trouwplechtigheid, het diner én het feest plaats kunnen vinden. Ook biedt het fort een prachtig decor voor fotorapportages en meerdere activiteiten ter vermaak van de gasten. Neem contact met ons op voor een voorstel op maat of om de ruimte te bezichtigen.

Bekijk meer
Locatie bezichtigen

TROUWEN

Ceremonie

Op een superidyllische locatie elkaar het ‘ja’-woord geven? Dat kan bij Fort bij Vechten! Je kan de ceremonie van je bruiloft houden in onze prachtige zalen of in de mooie tuin, met uitzicht op het groen en het water. Met behulp van een bloemist toveren wij onze ruimtes om in prachtige trouwlocaties. De ceremonie wordt geheel officieel door BABSen van de gemeente Bunnik voltrokken en er is hierbij plek voor 100 personen.

Meer informatie
VRAAG OFFERTE AAN

TROUWEN

Feest

Fort bij Vechten leent zich geweldig als feestlocatie voor je trouwfeest. Gecombineerd met de ceremonie bij Fort bij Vechten of als los evenement. Onze unieke locatie zorgt voor een onvergetelijk feest, geheel afgestemd op je wensen en budget. Wij kunnen een feestavond voor tot 225 personen organiseren.

Bekijk meer
Locatie bezichtigen

TROUWEN

Food

Bij een unieke dag horen de beste food & drinks. Wij organiseren dat graag voor je! Van lekkers bij de koffie en goede borrel bites, tot een lunchbuffet, diner buffet, verschillende BBQ opties en een shared dining diner.

Meer informatie
VRAAG OFFERTE AAN

TROUWEN

Babsen

Fort bij Vechten werkt samen met eigen Buitengewone Ambtenaren van de Burgerlijke Stand (BABSen). Dit is uniek voor een trouwlocatie!

Maak kennis
Locatie bezichtigen

TROUWEN

Ervaringen

Super romantische locatie voor bruiloften!Wat een heerlijke locatie, voormalig militair terrein, inmiddels fraai gerestaureerd en open voor publiek. Heerlijk om te wandelen, de geschiedenis van dit fort te bekijken of om iets te beleven en vieren met familie, vrienden en collega’s. Volop catering mogelijkheden

Henk-Peter

Wij zijn in december 2020 getrouwd op het Fort bij Vechten. Hiervoor hebben wij de Reversezaal gehuurd. De locatie en het gebied eromheen is prachtig. Zeker in de winter is het erg sprookjesachtig. De lieve mensen van het fort hebben ons ontzettend goed geholpen, en de hele ervaring was hierdoor extra prettig. Ik raad iedereen die in het huwelijksbootje willen stappen, trouwen bij het Fort bij Vechten van harte aan!

Björn

We vierden hier het 40-jarig huwelijksfeest van vrienden. Het weer werkt mee en we zaten buiten. Grote tafels, mooie schommels (feest voor kinderen) en goede verzorging. Prima hapjes en lekkere BBQ

Alie

Mooi plekje voor een bruiloft. Wij waren hier voor een bruiloft en waren prettig verrast. Wat een romantische omgeving, gelegen aan een traag stromend riviertje. Door een ondergrondse gang kom je bij de feestlocatie. Mooi terras en binnen een bar en mooi verlichte interieur. Maar ook zonder bruiloft te bezoeken.

Brecht

22 juni zijn we getrouwd en hebben we een fantastisch pizza-diner en onvergetelijk feest gehad op Fort Vechten. De voorbereidingen en het contact met Fort Vechten ging perfect en waren prettig. Eigenlijk alles was bespreekbaar en de kosten waar overzichtelijk en redelijk, geen rare dingen achteraf! Onze gasten en fotograaf waren ook enorm onder de indruk van de locatie. De band heeft buiten gespeeld en de ruimtes tijdens het feest werden ook optimaal gebruikt!

Marlies

Wat een waanzinnig mooi trouwfeest hebben we gehad!! Locatie, organisatie perfect en een hele dikke pluim voor het personeel!!!

Paul

Ons professionele salesteam neemt je alle zorg uit handen en draagt zorg voor een onvergetelijke huwelijksdag. Ben je benieuwd hoe onze locatie er in het echt uit ziet? Je bent van harte welkom om onze locatie te komen bezichtigen, wij geven je met plezier een rondleiding.

LOCATIE BEZICHTIGEN
LOCATIEBOEK AANVRAGEN
Neem contact op