OVER FORT BIJ VECHTEN

Het team

Ons gastvrije team neemt alles uit handen om je bruiloft, vergadering of evenement tot in de puntjes te verzorgen. Het team van Fort bij Vechten staat voor je klaar om je wensen en onze mogelijkheden te bespreken. Neem contact met ons op om een prachtig evenement of activiteit te organiseren bij Fort bij Vechten.

OVER FORT BIJ VECHTEN

BHG

Fort bij Vechten is onderdeel van BHG (Brothers Horeca Groep), een gerenommeerde horeca-organisatie met meer dan 24 jaar ervaring in het organiseren van feesten, partijen en evenementen. Zo heeft het team van Fort bij Vechten alle kennis en ervaring in huis om samen met jou een perfect evenement neer te zetten!

Jelmer Bijl
Jelmer BijlBedrijfsleider
Jamie Bons
Jamie BonsSalesmanager

Wil jij bij een veelzijdige evenementen locatie werken? Bekijk onze vacatures!

De leukste horeca banen van Nederland!
Vacatures bekijken

OVER FORT BIJ VECHTEN

Organisatie

Sinds 1 januari 2012 is Nieuwland de exploitant van Fort bij Vechten. Nieuwland is verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van het fort en alle commerciële en culturele activiteiten die hierop plaatsvinden:

– Evenementenlocatie Fort bij Vechten voor bruiloften, zakelijke bijeenkomsten en feesten

– Waterliniemuseum Fort bij Vechten

– Stichting Werk aan de Linie voor onderhoud en beheer van het fort, dagbesteding en re-integratie

Fort bij Vechten is een sociale onderneming waarbij professionals en vrijwilligers worden ondersteund door mensen met een re-integratie achtergrond of zorgindicatie.

OVER FORT BIJ VECHTEN

Staatsbosbeheer

De forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie zijn een oase van rust, dichtbij de stad. Samen met het linielandschap zijn het herinneringen aan ons rijke verleden met water als bondgenoot. Een lint van 85 kilometer dwars door Nederland waar geschiedenis, cultuur én natuur perfect samen komen. Als eigenaar van een groot aantal forten en natuurgebieden in het linielandschap, waaronder Fort bij Vechten, werkt Staatsbosbeheer samen met maatschappelijke organisaties, overheden en ondernemers om gebruiks- en belevingsmogelijkheden te ontwikkelen die bijdragen aan het behoud en de bescherming van dit militaire erfgoed. Zo houden we de hele waterlinie springlevend als uniek erfgoedlandschap van wereldklasse waar we trots op zijn.