ZAKELIJK

Activiteiten

Wil je je deelnemers iets extra’s bieden en je evenement tot een onvergetelijke ervaring maken? Denk dan eens aan onze fortactiviteiten. We hebben voor elk wat wils, van actief tot creatief. Geniet buiten van de natuur op het fort of ontdek het verhaal van de waterlinies met een rondleiding of een bezoek aan het Waterliniemuseum.

VRAAG OFFERTE AAN
LOCATIE BEZICHTIGEN

Ons professionele salesteam neemt alle zorg uit handen en draagt zorg voor een succesvolle dag. Mocht je specifieke wensen hebben, dan kun je dit altijd met ons salesteam bespreken. Ga voor onze arrangementen, kies zelf een passende activiteit of stel zelf een gehele dag samen. We denken graag met je mee!

ZAKELIJK

Teambuilding

Samen met onze partners verzorgen we al jaren bedrijfsuitjes en teambuildingdagen. Als opdrachtgever kun je mede bepalen wat het centrale thema van de dag wordt. Het is een geweldige buitenbeleving, boordevol met activiteiten. Je gezelschap ontvangen we op het karaktervolle fort voor een dag die in het teken staat van teambuilding, een Fort Escape of outdoor activiteiten.

Neem contact op

ZAKELIJK

Waterlinies ontdekken

Jouw zakelijke evenement uniek maken? Doe dat door Fort bij Vechten helemaal te ontdekken. In het Waterliniemuseum kom je tijdens een ontdekkingstocht van alles te weten over de waterlinies en tijdens de rondleiding over het terrein van het fort wordt jou en je gezelschap alles verteld over de geschiedenis en de geheimen van het fort. Groepen kunnen één of meerdere gidsen reserveren om samen met hen het fort te ontdekken.

Neem contact op
VRAAG OFFERTE AAN
“Een erg leuke locatie. Zeker in combinatie met het spel wat je daar kan spelen een aanrader. Wij hadden ook nog een arrangement met bbq. Zeker ook als bedrijfsuitje wel leuk”

DENNIS

ZAKELIJK

Fortarrangement

Leuke activiteiten combineren met een borrel, diner of bedrijfsfeest? Dat is ook mogelijk bij Fort bij Vechten! Zo hebben wij verschillende fortarrangementen waarbij wij alles voor je regelen. Van locatieverhuur, tot parkeermunten, ontvangst met koffie en een buffet om mee af te sluiten. Deze arrangementen bieden wij aan vanaf 20 personen. Meer weten hierover? Neem contact met ons op of of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Neem contact op