Zakelijk

Fort bij Vechten is een uitstekende locatie voor alle typen bijeenkomsten, Het fort is uitstekend bereikbaar en beschikt over 6 verschillende ruimtes. Zo is er altijd een passende zaal voor jouw bedrijf of organisatie, of je nu op zoek bent naar een informele of juist een formele setting.

BEKIJK MOGELIJKHEDEN
BEKIJK ONZE RUIMTES

Activiteiten

Meer informatie

Bedrijfsfeest

Meer informatie

Ervaringen

Meer informatie

ZAKELIJK

Activiteiten

Fort Escape, een teambuildingsdag of één van de andere activiteiten? Met onze activiteitenpartners maken we van jouw zakelijke bijeenkomst een actieve dag!

Meer informatie
VRAAG OFFERTE AAN

ZAKELIJK

Bedrijfsfeest

Op zoek naar een unieke locatie voor jouw bedrijfsfeest? Het Fort beschikt over verschillende sfeervolle ruimtes met een capaciteit tot max. 250 personen, maar het is ook mogelijk om kleinere zalen te huren. De centrale ligging van Fort bij Vechten in Nederland maakt het de perfecte locatie voor jouw bedrijfsfeest!

Meer informatie
VRAAG OFFERTE AAN

ZAKELIJK

Meetings

Door de diversiteit van de locatie van Fort bij Vechten is er een scala aan mogelijkheden voor jouw zakelijke event! Ga voor een prachtig outdoor evenement op ons mooie buitenterrein of kies voor een plenaire bijeenkomst in het auditorium. Wij organiseren graag een evenement geheel op maat, op basis van jouw budget en wensen.

Meer informatie
VRAAG OFFERTE AAN

ZAKELIJK

Food

Maak jouw zakelijke bijeenkomst compleet met de lekkerste food & drinks van Fort bij Vechten. Denk hierbij aan de Casa Forta lunch, het barbecue arrangement of Italiaanse lekkernijen rondom de hout gestookte oven.

Meer informatie
VRAAG OFFERTE AAN

ZAKELIJK

Ervaringen

De rondleiding is zeker aan te raden voordat het museum wordt bezocht. Het museum zelf is op zijn minst bijzonder te noemen; het is mooi en interactief. De BBQ die voor ons was geregeld was helemaal top! De locatie is prachtig – vooral met mooi weer- en nu weet ik dan eindelijk hoe het zit met de 1e en 2e waterlinie.

Sandra

We hebben ons bedrijfsuitje gevierd t.b.v. ons 50 jarig jubileum. De dag begon met een lunch in Fort Vechten die echt uitstekend verzorgd was. Daarna hebben we een puzzeltocht met de eendjes gemaakt en de dag afgesloten met een heerlijke BBQ en toetjesbuffet. De medewerkers van ons bedrijf hebben echt een onvergetelijke dag gehad.

Contructiebedrijf Goudriaan BV

Met ons bedrijf een rondleiding op het fort gehad gevolgd door een BBQ in barak Z. Iedereen vond het lekker en leuk. Kortom goed gedaan organisatie. Barak Z is heerlijk ongedwongen. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam

Arie

Een erg leuke locatie. Zeker in combinatie met het spel wat je daar kan spelen een aanrader. Wij hadden ook nog een arrangement met bbq. Zeker ook als bedrijfsuitje wel leuk.

Dennis

Super mooie locatie voor allerlei feesten. Eten was heerlijk en het buffet zag er fantastisch mooi uit! Heerlijke omgeving voor een wandeling!

Stephanie

Voor een succesvol zakelijk event ben je bij Fort bij Vechten aan het juiste adres. Ons ervaren salesteam stelt het perfecte evenement of bedrijfsfeest samen en ziet erop toe dat alles soepel verloopt. Fort bij Vechten maakt offertes op maat, ondersteunt met techniek en entertainment en verzorgt catering. Neem nu contact met ons op voor de mogelijkheden! We nodigen je graag eens uit op het Fort!

VRAAG OFFERTE AAN