ZAKELIJK

Bedrijfsfeest

Fort bij Vechten is een uitstekende locatie voor een prachtig bedrijfsfeest. De mooie omgeving zorgt ervoor dat je dit feest niet snel gaat vergeten . Niet zo gek dus, dat veel bedrijven al voor een feest bij Fort bij Vechten kozen. Ons team heeft jarenlange ervaring met het organiseren van grote en kleine feesten. Of het nu gaat om events in onze mooie zalen of op de buitenruimten. Wij organiseren graag, aan de hand van jouw wensen, een onvergetelijke feestavond met muziek, aankleding, eten en drinken.

We stellen graag een offerte op maat samen en vertellen je hoe een bedrijfsfeest tot een succes kunnen maken.

VRAAG OFFERTE AAN
LOCATIE BEZICHTIGEN
“We hebben ons bedrijfsuitje gevierd t.b.v. ons 50 jarig jubileum. De dag begon met een lunch in Fort bij Vechten die echt uitstekend verzorgd was. Daarna hebben we een puzzeltocht met de eendjes gemaakt en de dag afgesloten met een heerlijke BBQ en toetjesbuffet. De medewerkers van ons bedrijf hebben echt een onvergetelijke dag gehad.”

CONSTRUCTIEBEDRIJF GOUDRIAAN BV

Personeelsfeest met activiteiten!

Een unieke invulling van jouw personeelsfeest of relatiedag?
Ben je op zoek naar invulling om van het personeelsfeest een hele teamdag te maken? Geen probleem bij Fort bij Vechten! Vul jouw dag met onze fortactiviteiten. Onze locatie en het outdoorterrein lenen zich perfect voor een actief programma voor jong & oud, vol workshops en de beste food & drinks. Van rondleidingen door het fort, tot een bezoek aan het Waterliniemuseum, de Fort Escape of outdoor activiteiten.

Activiteiten bekijken
CONTACT OPNEMEN