PARTICULIER

Activiteiten

Op zoek naar een leuke activiteit voor jezelf en je vrienden of familie? Of wil je jouw feestelijke dag bij Fort bij Vechten aanvullen met de leukste activiteiten, binnen en buiten? Denk dan eens aan onze fortactiviteiten; van actief tot creatief. Geniet buiten van de natuur op het fort, ontdek het verhaal van de waterlinies, leef je sportief uit met onze outdoor activiteiten of huur een Eendje voor een mooie rondrit en 2cv rally.

LOCATIE BEZICHTIGEN
Teamspel activiteit buiten Fort Vechten

PARTICULIER

Waterliniemuseum

In het Waterliniemuseum kom je in een ontdekkingstocht van alles te weten over de waterlinies. Mensen uit verschillende tijden nemen je mee in hun belevenissen en je kunt zelf van alles doen en beleven. Kom bijvoorbeeld zelf de sluizen opendraaien op onze maquette van de Nieuwe Holandse Waterlinie of maak een parachutesprong over de waterlinies met VR-bril.

PARTICULIER

Rondleidingen

Vanuit het Waterliniemuseum worden er rondleidingen georganiseerd over het terrein van Fort bij Vechten. Onze gidsen nemen je mee naar verborgen plekken en vertellen over de geschiedenis en de geheimen van het fort. Groepen kunnen één of meerdere gidsen reserveren om samen het fort te ontdekken.

OVER HET MUSEUM
Meer informatie
“Prachtige plek voor een familiedag. Leuke eigen ruimtes of te huren en ook een hele reeks fun-activiteiten mogelijk. Bezoekje waard!”

JACOB

PARTICULIER

Activiteiten

Samen met onze activiteitenpartners verzorgen we al jaren de beste activiteiten, welke je los kunt boeken of toe kunt voegen aan jouw feestelijke dag op Fort bij Vechten. Een geweldige buitenbeleving, boordevol met activiteiten. Kies zelf voor het centrale thema van de dag om de activiteiten vorm te geven. Ga bijvoorbeeld voor de spannende Fort Escape, Highland Games, Fort verkenning, diner uitjes zoals een pubquiz en nog veel meer.

PARTICULIER

Scholen

Fort bij Vechten is een geweldige locatie voor een introductiedag, schoolreisje of een afsluitende activiteit voor scholen. Deze activiteiten organiseren we met onze samenwerkingspartners. Kies van tevoren jouw doel van de dag of activiteit (bijvoorbeeld plezier, elkaar beter leren kennen of competenties delen) zodat wij een passend programma voor jouw school kunnen samenstellen!

Vraag meer informatie aan
Vraag meer informatie aan
Vraag meer informatie aan