FORT BIJ VECHTEN

Ruimtes

Fort bij Vechten is een unieke locatie in de Nieuwe Hollandse Waterlinie – dé plek voor een mooie wandeling en rondleiding in en om het fort, een bezoek aan het Waterliniemuseum, geweldige activiteiten zoals de Fort Escape of outdoor activiteiten, een zakelijke bijeenkomst of een prachtig feest met vrienden en familie. Het Fort biedt een weelde aan ruimtes en pracht en praal. Het is geheel gerenoveerd, maar de authenticiteit en de sfeer van vroeger zijn bewaard gebleven. Bezoek het Fort bij Vechten voor een onvergetelijke ervaring!

VRAAG OFFERTE AAN

RUIMTES

Z – Barak

Z – Barak ligt midden op het fort en biedt een ruime lichte zaal tot 150 personen (feesten) en 80 voor een diner. Deze ruimte beschikt over een terras waardoor uw gasten zowel binnen als buiten van de pracht van Fort bij Vechten kunnen genieten. Vanwege de ruime opzet van deze zuil is deze bijzonder geschikt voor plenaire bijeenkomsten en feesten.

RUIMTES

K – Logement

Rechts van de bomvrije kazerne is K – Logement gesitueerd. Met een groot eigen buitenterras, dat deels overdekt uitstekend geschikt voor barbecues en borrels. Deze ruimte een heerlijke locatie voor een kleinschalig feest (tot 50 personen), een gezellig diner (40 personen) en kan in een u- of theateropstelling ook goed worden gebruikt voor zakelijke bijeenkomsten.

Bekijk Z- Barak
Bekijk het K – Logement

RUIMTES

Chambrees

De bomvrije kazerne op Fort bij Vechten bestaat uit meerdere chambrees (slaapzalen). Deze chambrees zijn gerenoveerd tot sfeervolle ruimtes voor kleinschalige bijeenkomsten. In de zomer kunt u gebruik maken van het terras voor extra capaciteit en in de winter worden deze ruimtes verwarmd met een haardvuur.

RUIMTES

H – Reversezaal

Deze sfeervolle bunker bevindt zich in de H – Reversezaal op het fort. De gerenoveerde bunker met privéterras en tuin biedt een basis voor verschillende bijvoorbeeld bruiloften, zakelijke bijeenkomsten, familiereünies of avondfeesten. Jouw feest of evenement bij ons vieren?

Bekijk de Chambrees
Bekijk de Reversezaal

RUIMTES

X – Brasserie

In de brasserie kunt u de hele dag tijd voor koffie met iets lekkers, een snelle lunch of een borrel op het terras met een biertje van de tap. De brasserie is van dinsdag tot en met zondag geopend.

RUIMTES

U – Auditorium

Het Auditorium bevindt zich midden in het Waterliniemuseum en biedt uitzicht op de maquette van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. De ruimte biedt plaats aan 165 personen en is voorzien van alle gemakken voor audio en video. Dit maakt deze ruimte bijzonder geschikt voor plenaire zakelijke bijeenkomsten, congressen en lezingen. Voor meer informatie over de vergaderarrangementen klik hier. Speciale wensen?

Bekijk de brasserie
Bekijk het auditorium