TROUWEN

Babsen

De BABSen (Buitengewone Ambtenaren van de Burgerlijke Stand) waarmee Fort bij Vechten samenwerkt, Save voltrekken uitsluitend huwelijken op al onze BHG locaties. Bunnik is, zover bekend, de eerste gemeente in Nederland die BABsen exclusief toewijst aan bepaalde locaties. Door deze speciale samenwerking kunnen wij de bruidsparen op ons fort nét die extra service en persoonlijke aandacht bieden die zij verdienen. Om ze zo écht een onvergetelijke dag te verzorgen.

VRAAG OFFERTE AAN
LOCATIE BEZICHTIGEN
“Voor zover we hebben kunnen nagaan is de gemeente Bunnik de eerste gemeente waar trouwlocaties over ‘eigen’ BABSen kunnen beschikken. De BABSen worden door de trouwlocatie betaald. De gemeente benoemt de (onbezoldigde) BABSen om uitsluitend huwelijken te voltrekken in de trouwlocaties van BHG op tijden die door BHG worden opengesteld.”

Gemeente Bunnik

TROUWEN

Onze trouwambtenaren

Met trots presenteren wij onze drie BABSen: Mischa WelterMarlous Mackaay en Fabiola Peek.

”Samen creëren we een unieke herinnering voor het leven”
Mischa Welter: ”Al mijn hele leven vind ik het fantastisch om personen met elkaar in contact te brengen en aan elkaar te binden. Hoe fijn het ook is om mensen zakelijk bij elkaar te brengen, voor mij is en blijft het sluiten van een huwelijk toch de allermooiste verbinding. Met een mooie ceremonie, waarin jullie verhaal centraal staat. Of jullie nu kiezen voor stijlvol en chique of juist informeel en ongedwongen. Een herkenbaar verhaal vol liefde en emotie, wat puur is en recht doet aan jullie relatie.”

‘Het mooiste vind ik wanneer een bruiloft echt laat zien wie het bruidspaar is’
Marlous Mackaay: “Een bijdrage leveren aan de mooiste dag van twee mensen, wie wil dat nou niet? Ik kreeg de kans om, na een carrière in de HR en een zorg intensieve periode thuis, opnieuw na te denken over wat ik wilde doen in het leven. Vanuit mijn hart koos ik voor het vak Trouwambtenaar. Met heel veel liefde en mijn persoonlijke aanpak verdiep ik me graag in jullie als individuen, als bruidspaar, en ook in jullie omgeving. Om zo jullie mooiste dag nog meer te laten aansluiten op wie jullie zijn ❤️”

“Loslaten en genieten”
Fabiola Peek: “Na mijn 45e levensjaar heb ik het roer omgegooid en mezelf beloofd alleen maar bijzondere dingen te doen. En ja, wat is er niet mooier dan twee mensen te mogen trouwen! Gek ben ik op gezelligheid, ik ben een gevoelsmens, dol op de liefde en mooie verhalen. In Bunnik geboren en nóg specialer, mijn wieg heeft in Kasteel Cammigha gestaan. Als BABS wil ik natuurlijk zorgen dat mede door mij jullie straks kunnen terugkijken op een prachtige huwelijksdag. Het moet goed voelen alsof ik jullie al jaren ken. Iemand die jullie één van de mooiste dagen van jullie leven gunt! Dus kies een BABS die goed bij jullie past en dan: loslaten en alleen maar heel erg genieten 💗”

Goed om te weten

Het is niet verplicht om te trouwen met een BABS van Fort bij Vechten. Als jullie liever zelf een BABS aanvragen via de gemeente Bunnik of een eigen BABS aanstellen, dan is dit ook zeker mogelijk. Hiervoor verwijzen we jullie graag door naar de gemeente Bunnik.