Particulier

Heb je iets te vieren of ben je op zoek naar een dag vol geweldige activiteiten en food & drinks met vrienden en familie? Daarvoor is Fort bij Vechten de perfecte locatie. Het fort is goed bereikbaar en beschikt over verschillende sfeervolle ruimtes, variërend in capaciteit met in het grootste vertrek ruimte voor max. 250 personen. De prachtige locatie en het uitzicht maken van Fort bij Vechten een geweldige feestlocatie in Utrecht!

BEKIJK MOGELIJKHEDEN
BEKIJK ONZE RUIMTES

Activiteiten

MEER INFORMATIE
Garnalen op BBQ Fort bij Vechten

Ervaringen

MEER INFORMATIE

PARTICULIER

Receptie & Borrel

Een jubileum, je verjaardag of promotie vieren met een feestelijke receptie of borrel? We heten je van harte welkom in onze sfeervolle ruimtes met terrassen of op het fortterrein!

Bekijk meer
Contact opnemen

PARTICULIER

Feest

Fort bij Vechten is een prachtige en vooral unieke feestlocatie in Utrecht. Vier hier jouw feest of partij; geheel op maat of met onze diverse feestarrangementen. Van een leuk feest tot een intiem diner met een kleine groep. Een ding is zeker: wij zullen zorgen voor een onvergetelijke beleving!

Meer informatie
Contact opnemen

PARTICULIER

Activiteiten

Fort Escape, een bezoek aan het Waterliniemuseum of een 2cv rally met eendjes? Op het fort verzorgen wij met onze samenwerkingspartners de beste activiteiten. Deze activiteiten zijn los te boeken of om jouw feestelijke dag helemaal af te maken.

Meer informatie
VRAAG OFFERTE AAN

PARTICULIER

Food

Van familiedag, feest, receptie tot aan activiteiten op het fort is alles mogelijk! Wij bieden veel lekkere foodopties aan met verschillende lekkernijen voor bij de koffie maar ook heerlijke borrelgarnituren en diners.

Meer informatie
Contact opnemen

PARTICULIER

Ervaringen

Met ruim 30 personen op een stralende zondag 3 September Fort Vechten bezocht. Na ontvangst met koffie in de wijnbar werd het waterliniemuseum bezocht, met een mooi overzicht van de “natta” landsverdediging in het verleden. Uiteraard werd door vrijwel iedereen de virtuele parachutesprong gemaakt. Na een heerlijke soep- en broodjeslunch op het terras voor de wijnbar werd, met een deskundige gids, een rondleiding gemaakt over en in het fort, waarbij heel veel informatie werd verkregen over dit gerestaureerde Fort. Daarna werd afgesloten met een gezellige borrel op het terras en vertrok iedereen voldaan naar huis. Achteraf van alle bezoekers enthousiaste reacties over deze uitstekend verzorgde (weer was ook fantastisch) dag gekregen.

Jeanne Jan

Startpunt Slagmaatpad. Mooi fort en nog in ontwikkeling! Ken je dat? Je rijdt er al jaren langs maar je bent er nog nooit geweest!  Verhuur punt voor lelijke eend tochtjes. Startpunt voor klompenpad : leuk ook voor kinderen met een vlot oversteken tijdens de route!

Smelt

Mooi feest in Fort Vechten. Een goede vriend en vriendin vierden hun 50 ste verjaardag in Fort Vechten. Grote parkeerplaats en na enig zoeken in het donker vonden we het Fort. Indrukwekkend! Veel groter dan gedacht. Het feest vonden we ook na enig zoekwerk en luisterend naar de disco klanken. De ruimte waar het feest werd gehouden was prima! Goede bediening en lekkere wijn en hapjes. Heerlijke muziek! Het was mooi weer dus we konden binnen en buiten leuk combineren. Prima plek!!

Karel

Prachtige plek voor een familiedag. Leuke eigen ruimtes of te huren en ook een hele reeks fun-activiteiten mogelijk. Bezoekje waard!

Jacob

Interessant en leerzaam. Onze gids was ervaren en deskundig. Museum binnen maakt waterlinies in Nederland inzichtelijker en levendig. Het buitenterrein is groot en het museum is ook zeer geschikt voor kinderen.

Lydia

Ons professionele salesteam neemt u alle zorg uit handen en draagt zorg voor een succesvol event! Uiteraard kunnen wij alle ondersteuning verlenen m.b.t. techniek, entertainment en catering. Naast offertes op maat bieden we ook aantrekkelijke arrangementen. Neem nu contact op voor beschikbaarheid en een offerte, wij kijken uit naar uw komst.

VRAAG OFFERTE AAN