PARTICULIER

Feest

Samen met jou stellen we een passend programma samen voor jouw feest, bijvoorbeeld met een mooi diner arrangement en de leukste activiteiten. Het fort beschikt over verschillende ruimtes waarin we een intiem diner, een gezellige borrel of een leuk feest kunnen verzorgen, geschikt voor groepen van 20 tot 250 personen. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje in Chambree 19 en 20 van de bomvrije kazerne, die volledig zijn gerestaureerd tot wijn- en bierbar. Een prachtig feest in onze andere ruimtes of op het geweldige terrein van het fort is ook mogelijk.

VRAAG OFFERTE AAN
LOCATIE BEZICHTIGEN
“Mooi feest in Fort bijVechten. Een goede vriend en vriendin vierden hun 50 ste verjaardag in Fort bij Vechten. Grote parkeerplaats en na enig zoeken in het donker vonden we het Fort. Indrukwekkend! Veel groter dan gedacht. Het feest vonden we ook na enig zoekwerk en luisterend naar de disco klanken. De ruimte waar het feest werd gehouden was prima! Goede bediening en lekkere wijn en hapjes. Heerlijke muziek! Het was mooi weer dus we konden binnen en buiten leuk combineren. Prima plek!!”

KAREL

Indien gewenst kunnen wij een entertainmentprogramma op maat voor je samenstellen. Wij werken samen met een partner die veel artiesten kan verzorgen, van acts tot DJ’s en bands. Graag informeren wij je hierover tijdens een persoonlijk gesprek. Uiteraard ben je ook vrij om zelf alles te regelen.

CONTACT OPNEMEN