PARTICULIER

Receptie & Borrel

Heb je een huwelijksjubileum te vieren, ben je gepromoveerd, heb je een mooie leeftijd bereikt of ga je met pensioen? Vier dit met een mooie receptie of borrel op ons fort! We hebben verschillende sfeervolle ruimtes voor grote en kleine gezelschappen, voor zowel overdag als ’s avonds. Stel je voor: een mooie borrel in één van onze chambrees met wijn- en bierbar of bij mooi weer op één van onze prachtige terrassen met uitzicht op het groen en water. Dat wordt gezellig!

VRAAG OFFERTE AAN
LOCATIE BEZICHTIGEN
“Met ruim 30 personen op een stralende zondag 3 September Fort bij Vechten bezocht. Na ontvangst met koffie in de wijnbar werd het waterliniemuseum bezocht, met een mooi overzicht van de “natta” landsverdediging in het verleden. Uiteraard werd door vrijwel iedereen de virtuele parachutesprong gemaakt. Na een heerlijke soep- en broodjeslunch op het terras voor de wijnbar werd, met een deskundige gids, een rondleiding gemaakt over en in het fort, waarbij heel veel informatie werd verkregen over dit gerestaureerde Fort. Daarna werd afgesloten met een gezellige borrel op het terras en vertrok iedereen voldaan naar huis. Achteraf van alle bezoekers enthousiaste reacties over deze uitstekend verzorgde (weer was ook fantastisch) dag gekregen. ”

JEANNE JAN

Voor een gezellige receptie of borrel bieden wij verschillende dranken- en foodarrangementen aan, zodat alles in de puntjes is verzorgd voor jou en je gezelschap. Organiseer je het liever zelf? Dat is ook mogelijk! Ons sales team denkt graag met je mee zodat je binnen je eigen budget een event dat aan jouw wensen voldoet kunt organiseren.

Neem contact op