RUIMTES

H – Reversezaal

Deze sfeervolle bunker bevindt zich in de H – Reversezaal op het fort. De gerenoveerde bunker met privéterras en tuin biedt een basis voor verschillende events zoals bijvoorbeeld bruiloften, zakelijke bijeenkomsten en prachtige feesten.

De gasten lopen eerst door een met kaarsjes verlichte gang waarna ze in de gewelfvormige ruimtes aankomen. Ieder gewelf kan naar wens verschillend ingericht worden zodat optimaal gebruik gemaakt kan worden van de ruimte, voor bijvoorbeeld het diner of het trouwfeest. In het laatste gewelf bevindt zich de bar welke bemand wordt door horecapersoneel.

Het buitenterras is voor de helft overdekt waardoor hier zowel ’s winters (met vuurtonnen) als in de zomer heerlijk geborreld kan worden. De tuin vormt in de zomermaanden een natuurlijk decor voor bruiloft ceremonies.

VRAAG OFFERTE AAN
LOCATIE BEZICHTIGEN

De H – Reversezaal is in te richten voor vele gelegenheden. In de theateropstelling kunnen er 75 personen plaatsnemen (binnen). Er kan een borrel, buffet of feest worden georganiseerd (150 personen in de winter, 225 personen in de zomer) of een sit down diner voor 50 personen. Neem contact op voor de mogelijkheden!

CONTACT OPNEMEN