FORT BIJ VECHTEN

Het terrein

Wat dacht je van een eigen outdoor evenement of festival op het terrein van Fort bij Vechten? Een heel fort voor jullie zelf, afgezonderd maar toch ook knus omgeven door eeuwenlange historie.  Ons terrein leent zich uitstekend voor het organiseren van onder andere festivals, parades, personeelsfeesten of een outdoor congres. Zeker in combinatie met de barakken en chambrees is geen gezelschap te groot!

We verzorgen ook graag de benodigde tenten, zweefmolens, passende aankleding en de juiste muziek.  Zo zorgen wij ervoor dat het jullie aan niets zal ontbreken.

Ons terrein is grotendeels vlak en open, waardoor het mogelijk is om een evenement van de juiste grootte te creëeren! Maar ook wanneer je een kleinere outdoor bijeenkomst wilt organiseren ben je bij ons aan het juiste adres. Het terrein is geschikt voor gezelschappen van 200 personen tot 5.000 personen. Wij kunnen de uitstraling en decor van het buitenterrein op elke gewenste beleving en grootte aanpassen!

Neem contact op met onze salescollega’s voor alle outdoor mogelijkheden.

IK WIL HET FORT BEZICHTIGEN!

RUIMTES

Chambrees

De bomvrije kazerne op Fort bij Vechten bestaat uit meerdere chambrees (slaapzalen). Deze chambrees zijn gerenoveerd tot sfeervolle ruimtes voor kleinschalige bijeenkomsten. Er bevindt zich tevens een wijn- en bierbar in de chambrees. In de zomer kun je gebruik maken van het terras voor extra capaciteit en in de winter worden deze ruimtes verwarmd met een haardvuur.

Bekijk de Chambrees

RUIMTES

H – Reversezaal

Deze sfeervolle bunker bevindt zich in de H – Reversezaalop het fort. De gerenoveerde bunker met privéterras en tuin biedt een basis voor verschillende evenementen zoals bijvoorbeeld bruiloften, zakelijke bijeenkomsten, familiereünies of avondfeesten. Jouw feest of evenement bij ons vieren? Vul het offerte formulier in en je krijgt z.s.m. een offerte op maat.

Bekijk de Reversezaal