ZAKELIJK

Vergaderen

Door de grote en kleine ruimtes, groene omgeving en uitstekende bereikbaarheid is Fort bij Vechten een unieke vergaderlocatie in Utrecht. Onze ruimtes zijn uitgerust met alle benodigde faciliteiten en in te richten naar verschillende groepsgroottes. Vergaderen in een barak of de bomvrije kazerne met groot terras? Dat kan! Door onze unieke locatie en omgeving is een vergadering bij Fort bij Vechten onvergetelijk.

VRAAG OFFERTE AAN
LOCATIE BEZICHTIGEN

ZAKELIJK

Vergader arrangementen

Om gemakkelijk te vergaderen in een van de unieke zalen van Fort bij Vechten hebben wij voor u vergaderarrangementen samengesteld zodat het u aan niets ontbreekt. Van onbeperkt koffie en thee, tot een arrangement met lunch of diner. Te boeken voor een heisessie, managementoverleg of training vanaf 10 personen. Voor meer informatie over de vergaderarrangementen klik hier. Speciale wensen? Vul het offerte formulier in en krijg z.s.m. een offerte op maat.

Alle vergaderarrangementen

ZAKELIJK

Borrel arrangementen

Wilt u uw zakelijke jubileum, het vertrek van een collega of een succes vieren met een feestelijke borrel? Dan is het borrelarrangement wat u zoekt. Dit arrangement biedt de perfecte invulling voor zowel grote als kleine gezelschappen en voorziet uw gezelschap van de beste bites. Van tafelgarnituur tot een uitgebreide borrelplank, focaccia met dips of mini broodjes runderburger. Met de best passende drinks!

LOCATIEBOEK AANVRAGEN

Fotoclub Ede

“Een vergadering bij Fort bij Vechten is een unieke ervaring. Prachtige vergaderlocatie in Utrecht en super goede service! “

PETER

ZAKELIJK

Buiten vergaderen

Op zoek naar een buiten vergaderlocatie in Utrecht? Ja! Het is verfrissend en inspirerend. Wij verzorgen een unieke vergaderplek op de buitenplaatsen van het fort, inclusief picknicktafels, love seats, fatboys en parasols en indien gewenst ook beamer, scherm, flip-over en wifi. De invulling van de F&B stemmen wij af op de mooie omgeving met een waterbuffet (bijvoorbeeld munt met verse limoen, sinaasappel met gember en rozemarijn, groene thee), vers landbrood, frisse gazpacho, salades en uiteraard ontbreken de verse sappen niet.

ZAKELIJK

Vergaderbreaks

Het terrein van het fort leent zich uitstekend voor een (actieve) vergaderbreak. Ontdek het terrein van Fort bij Vechten, ontdek het Waterliniemuseum of doe een ‘Energy Break’. Energy Breaks zijn activiteiten van 30 tot 45 minuten die een energyboost geven voor de rest van de middag, denk hierbij aan het bouwen van een reuzenkatapult of Mega Jenga.

ZAKELIJK

Contact

Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw vergadering bij Fort bij Vechten te bespreken. Van een losse vergadering tot een vergadering met mooi arrangement of een activiteit en aansluitende borrel. Alle opties zijn mogelijk, net als het zelf samenstellen van een dag(deel). We denken graag met u mee om tot het perfecte plaatje te komen!

Neem contact op