Zaalinformatie

Het sfeervolle groene fort biedt een prachtige locatie voor diverse evenementen. De verschillende karaktervolle ruimtes in combinatie met arrangementen en activiteiten bieden tal van mogelijkheden om uw evenement op Fort bij Vechten naar wens vorm te geven.

Wianda Bongen Photography

Reversezaal

De Reversezaal is een gerenoveerde bunker met privéterras en een eigen bar. Deze biedt ruimte aan feesten tot 200-250 personen inclusief borrel en buffet (zomermaanden).

auditorium

Auditorium

Het auditorium bevindt zich binnen in het Waterliniemuseum. De zaal is voorzien van alle gemakken voor audio en video en biedt ruimte aan 165 personen.

Barak z

Barak Z

Deze barak ligt midden op het fort en biedt een ruime, lichte zaal met eigen terras. Barak Z heeft een capaciteit tot 100 personen (feesten) en 50 voor een diner.

chambree

Chambrees

Het fort beschikt over meerdere Chambrees die plaats bieden aan groepen vanaf 20 t/m 35 á 50 personen. Deze zalen zijn sfeervol ingericht als bijvoorbeeld een wijn- of bierbar en beschikken over een informeel buitenterras. Voor grotere gezelschappen kunnen meerdere chambrees gecombineerd worden.