Winters BBQ-en en buffetten

Het is nu echt tijd voor winters genieten bij ons op het fort. Ons keukenteam heeft niet stil gezeten en o.a. een vernieuwde winters buffet en winter BBQ-arrangement samengesteld.
Ons winterbuffet bestaat bijvoorbeeld uit
Voorgerechten (uitgeserveerd)
– Geitenkaasmousse met gemarineerde vijgen
– Coppa di parma met gerookte amandelen en gekonfijte rode uien
– Tataki van tonijn met gemarineerde gamba’s
Hoofdgerechten (buffet)
– Gegrilde maishoender met bospaddenstoelensaus
– Zalm met cranberryrub
– Quiche van mozzarella, cherrytomaatjes en basilicum
– Winterse ratatouille
– Truffelgratin
Nagerecht
– Tiramisu met stoofpeer
De winter-BBQ bestaat bijvoorbeeld uit
Van de BBQ
– Rib-eye
– Zalm met cranberryrub
– Wildzwijnburger
– Vegetarische worstjes
Salades
– Rucolasalade met balsamico en tomaat
– Stoofpeer-geitenkaassalade
– Ambachtelijke aardappelsalade
Bijgerechten
– Rozemarijn-zeezoutaardappeltjes uit de oven
– Vegetarisch stoofpotje
– Wraps met zoet aardappel en spinazie
– Winterse ratatouille
– Stokbrood met kruidenboter, roomboter en paddenstoelentapenade
Sauzen
– Stroganoffsaus
– Bospaddenstoelensaus
– Oma’s jus
